Sam Medical

Det som började som en gnista av innovation när grundaren Dr Sam Scheinberg hittade ett medicinskt genombrott i ett enkelt tuggummiemballage är nu ett globalt erkänt akutmedicinskt varumärke. Från militärer till brottsbekämpande myndigheter, EMS och första insatspersonal, från brand- och räddningsgrupper till sjukhuspersonal över hela världen, från företag och personer som ägnar sig åt vildmarks- och äventyrsaktiviteter till andra företag och privatpersoner. Du vet att du kan lita på SAM Medical.

För att betjäna de olika kunderna och stimulera sin grundares passion för innovation har SAM byggt en organisation i världsklass. Deras Tualatin-anläggningar är baserade strax utanför Portland, Oregon, ett biovetenskapligt och tekniskt nav som ger tillgång till klassens bästa resurser.

SAM Medical har anpassat och integrerat sina företagskontor, deras forsknings- och utvecklingslaboratorium, tillverkningsanläggningar och lager för att öka innovationstakten och lägga sina lösningar i deras kunders händer så snabbt som möjligt.

På bara 30 år har dom lyckats placera sitt namn tillsammans med de mest respekterade och prisbelönta medicinska jättarna. Ändå har de alltid upprätthållit den innovationsanda som hanteras i vertikalt integrerade coh smidiga startorganisationer.

Senaste recensionerna

Nyhetsbrev