Om Xpozed

Xpozed AB - Första hjälpen, brandskydd och säkerhet - Ambulans

Xpozed genomför regelbundet utbildningar inom HLR, första hjälpen, krishantering, elskador, m.m. åt små och stora företag, organisationer, grupper, och privatpersoner samt är huvudutbildare åt Trainor (fd. Teknikutbildarna) och Företagsutbildarna. Exempel på större kunder är Sandvik, AstraZeneca, Sydkraft, SECO Tools, Scandlines, Veolia, E.On, Volvo, Interxion, m.fl. Läs mer om våra kundreferenser här >>

Jag föreläser och konsultar även inom krishantering, ledarskap och inspiration.

Jag är också CSO (Chief Sales Officer) på MAUS, som är ett brandskyddsföretag som bl.a. har en produkt som heter MAUS Stixx PRO som är ett automatiskt och saneringsfritt brandskydd för alla typer av utrymmen.

Xpozed är också återförsäljare av flertalet olika märken av hjärtstartare (defibrillatorer), första hjälpen material, tillbehör, skåp och väskor, viss medicinsk utrustning, säkerhetsutrustning som t.ex. försvarssprayer, trafiksäkerhet, skärverktyg, etc. Vi är även återförsäljare, agent och certifierad installatör av MAUS saneringsfria och underhållsfria brandskydd. Läs mer om våra varumärken här >>

Jag som äger och driver Xpozed heter Jonas Sundquist. Jag är en erfaren och certifierad första hjälpen och HLR-instruktör inom både Svenska HLR-rådet och den internationella organisationen Emergency First Response. Jag har utbildat drygt 11 700 elever sedan 1994. Jag är även SSG-certifierad. I mina utvärderingar ligger jag på ett medelbetyg på 4,89 av 5.

Förutom att jag är instruktör är jag utbildad badvakt inom Svenska Livräddningssällskapet och har jobbat som badvakt, har militär utbildning inom akutsjukvård och gruppsjukvårdare från min värnplikt som plutonsbefäl på Kustjägarna och inom Försvarsutbildarna, har utbildat i dykning och räddningsdykning i över 22 år inom organisationerna PADI, IAHD, ANDI och PADI TECH REC, är fartygsbefäl och utbildad i säkerhet till sjöss och krishantering, är certifierad att vara sjukvårdsansvarig ombord på fartyg  (STCW Medical Care)och har dessutom erfarenhet från verkliga olyckor och räddningar.

Med 28 års erfarenhet som dyk- och expeditionsguide med erfarenhet från hög höjd, kalla miljöer, strömmande vatten och andra avlägsna och riskfyllda miljöer är jag van att hantera människor i olika akuta situationer och där det krävs en god krishantering och ledarskap.

Jag har erfarenhet från bl.a. Antarktis, Arktis (Svalbard, Grönland), Ryssland, Afrika, Europa, Nord- och Sydamerika och Asien och spenderar drygt 50 dagar om året på hög höjd i utsatta miljöer.

“Min utbildningsfilosofi baseras på att det inte alltid fungerar som det gör i kursböckerna eller enligt en mall, därför lägger jag mycket tid och fokus under mina utbildningar på att få deltagarna att lära sig att prioritera, våga och vara kreativ.”

Tillsammans med Ola Skinnarmo har jag dessutom startat ett expeditionsreseföretag som heter Expeditionsresor (www.expeditionsresor.se). Ta gärna en titt på Expeditionsresors hemsida för mer information om hur du kan följa med på ditt livs äventyr.

Jag jobbar också som fotograf och föreläsare. Om du är intresserad av att hyra in mig som föreläsare om mina guideäventyr och hur du kan lyckas med dina mål kan du kontakta mig via vårt KONTAKTFORMULÄR

VÅRA VARUMÄRKEN

Välj kategori

Nyhetsbrev