Om våra kurser

Vårt utbud av kurser i första hjälpen och HLR stärker din förmåga att hjälpa till när det verkligen behövs. Det är egentligen inte speciellt svårt men att hamna i en akut situation kan vara skrämmande. Om du inte har självförtroendet att våga rycka in och hjälpa till är dessvärre dina kunskaper bortkastade. Därför fokuserar våra kurser mycket på den mentala biten för att få deltagarna att våga hjälpa till och att våga använda sina kunskaper, vilket är steg nummer ett till en lyckad räddning.

Vi garanterar högsta kvalitet på en effektiv utbildning som kan rädda liv och kurserna kan genomföras på allt från 1 timme till flera dagar beroende på alternativ. Vi ger vi dig deltagarna de kunskaper, verktyg och det självförtroende som behövs för att rädda liv.

Utbildningsprogrammet i HLR bygger på internationella riktlinjer från ILCOR (International Liasion Committee on Resusitation) och ERC (European Resuscitation Council). Riktlinjerna i hjärt-lungräddning uppdateras var femte år. Vi har också utbildningar enligt American Heart Association (AHA).

Välj mellan våra standardkurser eller låt oss skräddarsy en kurs efter just eran organisation, företag eller förening. T.ex. kan vi erbjuda dessa kurser.