Bli MAUS Återförsäljare

Utöka dina affärsmöjligheter och erbjud revolutionerande brandskyddsprodukter och installationstjänster från MAUS genom att bli återförsäljare och/eller certifierad installatör av MAUS produkter.

  • Säljer du husbilar, husvagnar eller båtar?
  • Har du en el-, ventilations eller annan liknande firma och/eller säljer produkter inom det segmentet?
  • Har ni en verksamhet med känslig utrustning, elektronik eller liknande och vill ha ett giftfritt brandskydd som inte förstör eller kräver dyra sanering
  • etc.

Xpozed är inte bara återförsäljare av MAUS produkter utan är även representant för MAUS och kan därför hjälpa dig/er att bli direkt återförsäljare av produkterna.

Det självaktiverande klistermärket MAUS Stixx Pro t.ex. vann första pris som årets bästa el-nyhet 2021 och fler och fler företag och installationsfirmor har förstått värdet av dessa produkter och har börjat att installera MAUS Stixx Pro hos sina kunder.

Kontakta oss via detta formulär om du är intresserad eller ring oss på 070-522 79 00.

Om MAUS

MAUS

MAUS är världens första saneringsfria och portabla brandskyddskoncept som erbjuder allt från portabla aerosolsläckare till stora automatiska sjävlsläckningssystem.

Bästsäljaren MAUS Xtin Klein är världens minsta och mest mångsidiga brandskydd. Väger endast 1/8 av en 2 kg pulversläckare och är mindre än en pepparkvarn. Du har 5 års garanti från produktionsdatum och till skillnad från en konventionell brandsläckare så kräver MAUS Xtin-serien inga årliga kontroller. MAUS Xtin-serien fungerar till 100% varje gång.
Inga Släckrester. Ingen Sanering. Holy Smoke!™

Förutom PostNord, som har utrustat alla sina bilar i region Syd med MAUS Xtin Klein, så används MAUS av Polisen, Nationella Bombskyddet, Anticimex, Sandvik, Stora Enso, Swedish Match mfl.

Om MAUS

kontakta oss om att bli återförsäljare

Nyhetsbrev