MAUS Brandskyddsfilmer

Den här videon förklarar allt … – Holy Smoke!™

Om du inte har förstått sensationen och innovationen bakom MAUS tidigare så kan vi nu erbjuda en kort film som förklarar VARFÖR den är så fantastisk.

MAUS Stixx – Klistermärket skyddar mot brand (SE) MAUS Stixx är ett klistermärke som du sätter i “taket” på ditt säkringsskåp, motorutrymme, batteribox, gasolutrymme, etc. Klistermärket aktiveras av värme och släpper ut en kaliumbaserad rök som kapslar in flammorna och släcker elden. Fördelen med detta klistermärke är bl.a. att det brandskyddar även när du inte är på plats, ingen återtändning av elden om det skulle uppstå ny gnistbildning samt helt saneringsfri, inga släckrester. Vid anävndandet av en pulversläckare måste du kassera alla textilier, möbler, elektronik etc. p.g.a. pulvret förstör det slipper du med MAUS Stixx. Inga släckrester som du får vid användandet av en pulversläckare.
The Fire Sticker MAUS Stixx Live Demonstration 2020 En live demonstration av hur MAUS Stixx fungerar i t.ex. ett elskåp.

This is how you use MAUS Xtin Klein

En instruktionsfilm för hur du använder MAUS Xtin Klein Aerosolhandbrandsläckare.

MAUS Husbil

En kul och intressant film som visar hur effektiv MAUS Xtin Klein Aerosolhandbrandsläckare. är och hur den kan användas i samband med din husbil/husvagn.

MAUS Jeep

En kul och intressant film som visar hur effektiv MAUS Xtin Klein Aerosolhandbrandsläckare. är och hur den kan användas i samband med din bil.

MAUS Stixx – Brandsäkra din kyl/frys

En annan film om MAUS Stixx som beskrivs ovan.

Installation av brandskyddsklistermärket MAUS Stixx i Elskåp Se hur enkelt det är att installera MAUS Stixx i ett elskåp.

MAUS – A revolution in fire fighting

Se hur MAUS Xtin Klein används och fungerar i olika situationer.

MAUS Xtin Klein vs. Fire Extinguishing Spray

En film som visar skillnaden mellan MAUS Xtin Aerosolbrandsläckare och en annan på marknaden befintlig “Släckspray”.

Hur man använder en pulversläckare

En film som visar hur mycket pulvret från en pulversläckare förstör och “skräpar ner” vilket innebär dyra saneringskostnader och att du måste kassera alla möbler, textilier och elektronik. Med MAUS Saneringsfria Aerosolbrandsläckare slipper du dessa kostnader och besvär.

Flying robots are fighting fire with MAUS

En intressant film som visar hur Stora Enso använder MAUS Xtin Klein Saneringsfria Aerosolbrandsläckare tillsammans med drönare.

Snabbt brandförlopp i husvagnar

En film från MSB (Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap) som visar hur snabbt brandförloppet är i en husvagn eller husbil.

Skydda dig mot brand – SMS tjänst

En film från MSB (Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap) som beskriver SMS-tjänsten för påminnelse av brandvarnarkontroll.

Anmäl dig till tjänsten och få SMS med valt intervall som påminner dig om att kontrollera brandvarnaren.

Brand i butik – Mänskligt beteende

En något skrämmande film om hur mänskligt beteende kan vara avgörande för hur du hanterar en situation. 

Om du är förberedd menatlt och utrustningsmässigt så vet du hur du ska agera och slipper detta scenario.

Nyhetsbrev