Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på print
Dela på email

S-Cut X-CE

Skärverktyg

S-Cuts populära all-round-verktyg har utvecklats till en ny, ännu bättre modell. En kundkategori som förstått nyttan och säkerheten med S-CUT XC-E är människor som dagligen hanterar hästar.

Från 495 kr

Nollställ
Artikelnummer: 70-1250112501 Kategorier: , Etiketter: , , ,
S-Cut
S-Cut
S-Cut

Om S-Cut

S-CUT är inte en kniv utan ett effektivt skärverktyg som ersätter saxar och knivar i många situationer.

Den är säker att använda, med en kniv är det lätt att slinta och skära sig i utsatta lägen men med en S-CUT är det nästan omöjligt att skada sig om man använder den på rätt sätt. Där en sax får tugga sig igenom materialet skär S-CUT enkelt igenom med en enda rörelse. S-CUT passar både höger- och vänsterhänta och kan användas med handskar på.

Förutom att vara en vass livräddare är S-CUT kort och gott världens bästa skärverktyg.

S-CUT utvecklas, marknadsförs och säljs av ES Equipment AB. Huvudkontor och marknadsavdelning finns i Nol, ca 25 km norr om Göteborg. Kontoret för produktutveckling och kvalitet finns i Karlstad.

Beskrivning

S-Cuts populära all-round-verktyg har utvecklats till en ny, ännu bättre modell. Den är optimerad för möjligheten att skära i tjockare material och har därför ett extra stort gap mellan handtag och mothåll. Den har också fått en stoppklack för att göra den ännu säkrare för fingrarna. En kundkategori som förstått nyttan och säkerheten med S-CUT XC-E är människor som dagligen hanterar hästar. Framför allt köps den in som en säkerhetsprodukt att ha tillgänglig i stall och transport, men den används även för praktiska göromål i stallet. Se gärna tvåminutersfilmen här nedanför, från Stall Holmegård.

S-CUT XC-E finns i fyra fräscha färger, det är bara att välja din favorit. Köp den gärna i paket tillsammans med ett väggfäste eller ett bälteshölster. Med dessa tillbehör vet du alltid var du har din S-CUT.

OBS! Tillbehören som visas på bilderna ingår ej, men kan köpas separat.

Mer information

Dimensioner 28 × 11 × 3 cm
Produkttyp

Tillverkare

Färg

, , ,

Modell

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “S-Cut X-CE”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

FINNS DET NÅGRA FÄSTEN ELLER HÖLSTER TILL SKÄRVERKTYGEN?

S-CUT QE kan kompletteras med väggfäste och/eller läderhölster eller tyghölster.

Xpozed - Ladda ned PDF-dokument12-001RB_S-CUT-XC-E_produktblad_sv.pdf   Xpozed - Ladda ned PDF-dokument19-002RB_S-CUT_ACP_produktblad_en.pdf

DU KANSKE OCKSÅ ÄR INTRESSERAD AV...

Du gillar kanske också…