Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på print
Dela på email

Plegium Smart Mini

Försvarsspray med GPS-positionering

Marknadens bästa försvarsspray

Plegium Smart Mini Försvarsspray är en laglig och kraftigt ögonirriterande mentolbaserad försvarsspray med röd färg, fjädrande skyddslock, form för korrekt grepp, en magnetisk separerande nyckelkedja för snabb åtkomst och gratis automatiska positions-SMS och telefonsamtal till dina nödkontakter.

Från 299 kr

Nollställ
Plegium

Om Plegium

Marknadens bästa försvarsspray

Överfallslarm och försvarssprayer har i stort sett inte utvecklats sedan de uppfanns på 70-talet. Henrik Frisk och Carl Ljung grundade därför Plegium®, med målet att transformera branschen för personlig säkerhet med en serie produkter som med hjälp av modern teknik ökar chanserna att undkomma ett överfall.

Till skillnad från många andra företag har de valt att tillverka sina produkter i Sverige, vilket ger överlägsen kvalitet. Fabriken ligger i Surahammar, två mil norr om Västerås. Alla produkter och varje enskild enhet testas till 100% (varje funktion som t.ex. spray, Bluetooth, siren och LED-lampo) för att säkerställa att du har en fungerande produkt när du som mest behöver den. Plegiums produkter säljs i skrivande stund i 20 länder över hela världen.

All produktutveckling sker in-house, vilket är nödvändigt för att kunna effektivt kunna kombinera alla de funktioner som ingår i smarta försvarssprayer. De tar fram prototyper med hjälp av CAD och 3D-skrivare, designar elektronik, programmerar firmware och app m.m. Därefter sätter dom upp effektiva massproduktionsprocesser för produkterna. Sammantaget leder den interna produktutvecklingen och produktionen till prisvärda produkter med överlägsen kvalitet.

Beskrivning

Marknadens bästa försvarsspray

Plegium Smart Mini Försvarsspray är en laglig och kraftigt ögon-irriterande mentolbaserad försvarsspray med röd färg, fjädrande skyddslock, form för korrekt grepp, en magnetisk separerande nyckelkedja för snabb åtkomst och gratis automatiska positions-SMS och telefonsamtal till dina nödkontakter.

Funktioner

 • Försvarsspray med mentol och röd färg
 • Positions-SMS (gratis)
 • Telefonsamtal (gratis)
 • Magnetisk delbar nyckelkedja
 • 4 års laddfri batteritid

Kom igång på 1 minut

 1. Ladda ned appen Plegium från App Store eller Google Play (gratis)
 2. Anslut din Smart Mini i appen
 3. Lägg till nödkontakter i appen (upp till 5 st)
 4. För att testa alla funktioner utom sprayen, för ned TEST-spaken på sidan av produkten i 10 sekunder

Hur du använder sprayen

 1. För in tummen under skyddslocket
 2. Tryck hårt i mitten av avtryckaren, alla funktioner (d.v.s. spray positions-SMS och telefonsamtal) aktiveras samtidigt
 3. Spraya angriparen över ögonen, därefter mot näsa och mun

Mått och vikt

Smart Mini Försvarsspray är endast 10 cm hög, ~3 cm i diameter och väger 70 gram.

Magnetiskt separerande nyckelkedja

En unik delbar magnetisk nyckelkedja, vilket möjliggör att lossa sprayen med en hand. Plegium försvarssprayer är de enda försvarssprayerna på marknaden med denna funktion. Häng din Plegium på nyckelknippan eller i ett fack på insidan av väskan, så att du vet var du har den. Om du behöver använda sprayen är det bara att rycka loss sprayen – nyckelkedjan delar på sig så att du snabbt får fram sprayen.

Telefonsamtal

Enheten ringer upp din anhöriga när du avfyrar sprayen, så att du kan få hjälp snabbare. Den parkopplar automatiskt via Bluetooth till din mobil. I appen Plegium – för iOS och Android – lägger du in upp till 5 nödkontakter. Appen är helt gratis – ingen månadskostnad och inga kostnader för SMS och telefonsamtal.

SMS-positionering

Enheten skickar SMS med din position när du avfyrar sprayen, så att du kan få hjälp snabbare. Enheten parkopplar automatiskt via Bluetooth till din mobil. I appen Plegium – för iOS och Android – lägger du in upp till 5 nödkontakter. Plegium-appen är helt gratis – ingen månadskostnad och inga kostnader för SMS och telefonsamtal.

Mer information

Vikt 124 g
Dimensioner 12.5 × 6.7 × 3.8 cm
Produkttyp

Tillverkare

Modell

Spraytyp

Siren

SMS-positionering

Telefonsamtal

LED-lampor

Magnetiskt separerande nyckelkedja

Färg

,

Diameter (cm)

Höjd (cm)

Vikt (gr)

Batteritid

Garanti (år)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Plegium Smart Mini”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ÄR PLEGIUMS FÖRSVARSPRAYER LAGLIGA?

Alla Plegium försvarssprayer innehåller en vätska baserad på högkoncentrerad mentol, vilket är lagligt och licensfritt för privatpersoner i Sverige.

Riktig pepparspray är olagligt för privatpersoner i Sverige.

HURFUNGERAR FÖRSVARSSPRAYEN?

Alla Plegium försvarssprayer innehåller en vätska baserad på högkoncentrerad mentol, vilket är lagligt och licensfritt för privatpersoner i Sverige.

Mentol är kraftigt ögonirriterande och förblindar tillfälligt angriparen så att du kan sätta dig i säkerhet.

Sprayen innehåller också ett rött färgämne som är mycket svårt att tvätta bort, vilket underlättar identifiering av gärningsmannen.

HUR EFFEKTIVA ÄR FÖRSVARSSPRAYEN?

Plegiums försvarssprayer har testats av personer som också har testat att bli sprayade med pepparspray, och de uppger att formulan med mentol har en förblindande effekt likvärdig pepparspray.

DU KANSKE OCKSÅ ÄR INTRESSERAD AV...

Du gillar kanske också…