Vuxenelektroder

CPR-D till Zoll AED Plus

Vuxenelektroder

CPR-D till Zoll AED Plus

Utbyteselektroder CPR-D (Vuxen) till Zoll AED Plus

1 955 kr

LIKNANDE PRODUKTER

Zoll

Om Zoll

ZOLL Medical Corporation är världens största producent av defibrillatorer (hjärtstartare). Bolagets rötter går mer än 50 år tillbaka, då professor Paul Zoll vid Harvard Medical School genomförde det första kliniska försök med extern defibrillering på människor.

ZOLL har mer än 25 års erfarenhet av defibrillering – en pionjär inom återupplivningsutrustning. ZOLL utvecklar tekniska lösningar för att förbättra återupplivningsmetoder. ZOLL utvecklar produkter för pacing, defibrillering, cirkulation, ventilation, terapeutisk kylning, datahantering och livräddande vätskeinfusion.

ZOLL levererar således ett omfattande utbud av teknologiska lösningar, som kan hjälpa läkare, övrig sjukvårdspersonal och vanliga lekmän, att återuppliva personer som drabbats av plötsligt hjärtstopp eller som är allvarligt skadade.

ZOLL’s unika produkter har gjort dem till en av USA:s snabbast växande verksamheter. Bland kunderna i Sverige finns dels många sjukhus samt privata- och offentliga verksamheter.

Beskrivning

Lifepak CR2 – Framtidens hjärtstartare är här
Den innovativa, lättanvända och kompletta hjärtstartaren Lifepak CR2 är den senaste produkten från Physio Control. Lifepak CR2 är framtagen för att vara pålitlig och enkel att använda och är den enda defibrillatorn som under hjärt-lungräddning för analys av hjärtrytmen. Hjärtstartaren är utformad för att vara tillförlitlig och ge säkerhet för de personer som finns i dess närhet.

Alltid uppkopplad och redo
Tack vare att Lifepak CR2 är ansluten till LIFELINKcentral™ AED Program Manager övervakas driften av varje enhet. Skulle något vara fel skickas en varning till din smartphone via mobilnätet eller wifi. Hjärtstartaren skickar automatiska meddelanden till din smartphone varje gång funktionalitet har testats och gett ett positivt resultat. På så vis kan du alltid vara säker på att din Lifepak CR2 är redo att användas. Genom LIFELINK™ AED Program Manager loggas även var enheten finns och batteriets status så du enkelt och snabbt kan kontrollera status på din hjärtstartare.

En bättre hjärtstartare
Med Lifepak CR2 får du den absolut mest kvalitativa hjärtstartaren som finns på marknaden. Den har hela 8 års garanti och ett batteri som räcker upp till 4 år. Du kan dessutom välja om du vill ha den som hel- eller halvautomatisk.
Användningen av andra hjärtstartare kan vara komplex och kräva flertalet förberedande steg samt uppladdning med bortfall av hjärtrytmanalys, medan Lifepak CR2 är enkel och trygg att använda. Med en enkel design och tydliga röstinstruktioner guidas användaren genom livräddningsprocessen.

Hjärtstartaren analyserar bröstkompressioner och EKG-rytm, vilket minskar eventuella pauser mellan HLR och defibrillering. Medan hjärtstartaren laddar upp för att ge en till stöt analyserar cprINSIGHT-tekniken automatiskt hjärtrytmen för att avgöra om en defibrillering är nödvändig. Detta minskar avsevärt pauserna under bröstkompressionerna och eliminerar onödiga väntetider. När tiden man kan lägga på HLR blir längre ökar även blodcirkulationen i kroppen vilket ger bättre chanser för överlevnad.
Om en defibrillering är nödvändig kommer enheten se till att defibrillering genomförs, helt utan att användaren är ansvarig för att bedöma vilken energinivå som behövs. Lifepak CR2 klassas som marknadens mest tillförlitliga hjärtstartare.

Mer information

Produkttyp

,

Tillverkare

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Vuxenelektroder”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

HUR OFTA MÅSTE MAN BYTA UT ELEKTRODER OCH BATTERIER??

Det beror på vilken modell du har. Generellt sätt kan man säga att ju billigare hjärtstartare, desto oftare behöver du byta. Intervallen ligger på mellan 2 oh  5 år.

DU KANSKE OCKSÅ ÄR INTRESSERAD AV...

Du gillar kanske också…