ARKY Polar - Utomhusskåp med larm och värme

Utomhusskåp med larm och värme.

Tål kyla ner till -45°C.

Passar alla hjärtstartare som vi säljer.

4 600 kr  exkl. moms

  • Leveranstid 1-3 dagar
  • Öppet köp i 30 dagar

Beskrivning

Lifepak CR2 – Framtidens hjärtstartare är här
Den innovativa, lättanvända och kompletta hjärtstartaren Lifepak CR2 är den senaste produkten från Physio Control. Lifepak CR2 är framtagen för att vara pålitlig och enkel att använda och är den enda defibrillatorn som under hjärt-lungräddning för analys av hjärtrytmen. Hjärtstartaren är utformad för att vara tillförlitlig och ge säkerhet för de personer som finns i dess närhet.

Alltid uppkopplad och redo
Tack vare att Lifepak CR2 är ansluten till LIFELINKcentral™ AED Program Manager övervakas driften av varje enhet. Skulle något vara fel skickas en varning till din smartphone via mobilnätet eller wifi. Hjärtstartaren skickar automatiska meddelanden till din smartphone varje gång funktionalitet har testats och gett ett positivt resultat. På så vis kan du alltid vara säker på att din Lifepak CR2 är redo att användas. Genom LIFELINK™ AED Program Manager loggas även var enheten finns och batteriets status så du enkelt och snabbt kan kontrollera status på din hjärtstartare.

En bättre hjärtstartare
Med Lifepak CR2 får du den absolut mest kvalitativa hjärtstartaren som finns på marknaden. Den har hela 8 års garanti och ett batteri som räcker upp till 4 år. Du kan dessutom välja om du vill ha den som hel- eller halvautomatisk.
Användningen av andra hjärtstartare kan vara komplex och kräva flertalet förberedande steg samt uppladdning med bortfall av hjärtrytmanalys, medan Lifepak CR2 är enkel och trygg att använda. Med en enkel design och tydliga röstinstruktioner guidas användaren genom livräddningsprocessen.

Hjärtstartaren analyserar bröstkompressioner och EKG-rytm, vilket minskar eventuella pauser mellan HLR och defibrillering. Medan hjärtstartaren laddar upp för att ge en till stöt analyserar cprINSIGHT-tekniken automatiskt hjärtrytmen för att avgöra om en defibrillering är nödvändig. Detta minskar avsevärt pauserna under bröstkompressionerna och eliminerar onödiga väntetider. När tiden man kan lägga på HLR blir längre ökar även blodcirkulationen i kroppen vilket ger bättre chanser för överlevnad.
Om en defibrillering är nödvändig kommer enheten se till att defibrillering genomförs, helt utan att användaren är ansvarig för att bedöma vilken energinivå som behövs. Lifepak CR2 klassas som marknadens mest tillförlitliga hjärtstartare.

Mer information

Hjärtstartare - Produkttyp

,

Hjärtstartare - Tillverkare

Hjärtstartare - Färg

Hjärtstartare - Material

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “ARKY Polar – Utomhusskåp med larm och värme”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ArkyPhysio-Control

ARKY är en tillverkare av olika hjärtstartartillbehör.

Sedan starten 2008 har dom levererat hjärtstartarskåp och andra hjärtstartartillbehör till tiotusentals människor över hela världen.

Arky tror på bra kvalitet, konkurrenskraftiga priser och tillhandahåller en utmärkt service.

Genom att tillhandahålla dessa produkter ser Arky till att hjärtstartare kan installeras var som helst och under alla omständigheter och på så sätt ökar de hjärtstartarnas sökbarhet, tillgänglighet och rörlighet.

Kom ihåg att hjärtstartartillbehör är lika viktiga som själva hjärtstartaren.

5 000 kr kvar till gratis frakt!

Offertförfrågan

Inga produkter i listan

Senaste recensionerna

Produktförslag