SAM Splint Softshell 9

Formbar spjälningsskena med softshellöverdrag - 23 cm

SAM Splint Softshell 9

Formbar spjälningsskena med softshellöverdrag - 23 cm

SAM Splint spjälningsprodukter kan användas för flera olika användningssyften i situationer inom första hjälpen och akutsjukvård.

De formbara och vadderade skenorna utformas enligt patientens mått och skada i spjälningsfasen.

Produkten kan rengöras och användas på nytt och klippas med sax till en lämplig storlek.

Denna produkt skiljer sig från övriga produkter från SAM Splint då den har ett överdrag av softshell.

225 kr

LIKNANDE PRODUKTER

Sam Medical

Om Sam Medical

Det som började som en gnista av innovation när grundaren Dr Sam Scheinberg hittade ett medicinskt genombrott i ett enkelt tuggummiemballage är nu ett globalt erkänt akutmedicinskt varumärke. Från militärer till brottsbekämpande myndigheter, EMS och första insatspersonal, från brand- och räddningsgrupper till sjukhuspersonal över hela världen, från företag och personer som ägnar sig åt vildmarks- och äventyrsaktiviteter till andra företag och privatpersoner. Du vet att du kan lita på SAM Medical.

För att betjäna de olika kunderna och stimulera sin grundares passion för innovation har SAM byggt en organisation i världsklass. Deras Tualatin-anläggningar är baserade strax utanför Portland, Oregon, ett biovetenskapligt och tekniskt nav som ger tillgång till klassens bästa resurser.

SAM Medical har anpassat och integrerat sina företagskontor, deras forsknings- och utvecklingslaboratorium, tillverkningsanläggningar och lager för att öka innovationstakten och lägga sina lösningar i deras kunders händer så snabbt som möjligt.

På bara 30 år har dom lyckats placera sitt namn tillsammans med de mest respekterade och prisbelönta medicinska jättarna. Ändå har de alltid upprätthållit den innovationsanda som hanteras i vertikalt integrerade coh smidiga startorganisationer.

Beskrivning

Denna produkt skiljer sig från övriga produkter från SAM Splint då den har ett överdrag av softshell.

Sam Splint är den lätta skenan som kan användas på nästan vilken del av kroppen som helst.

Traditionella skenor hämtar sin styrka från de material de är konstruerade från: metall, trä, gips etc. Tyvärr betyder det att de är tunga, skrymmande och svåra att justera för en mängd olika behov. Den lätta SAM®-skenan bygger på en gammal konstruktionsprincip: bågar eller kurvor är starka.

Skenan är extremt smidig och tillräckligt mjuk för att klippas med vanliga saxar. Samtidigt är SAM® Splint extremt formbar, vilket gör att, med rätt anpassning/kurvval kan nästan alla ben i kroppen spjälas. Det är till och med möjligt att använda SAM® Splint för att skapa en krage för nackskador.

SAM® Splint är vattentät, återanvändbar, lätt och kompakt med utmärkta radiolucenta egenskaper (osynlig för röntgen). Den kan rullas eller vikas för enkel förvaring och fästs enkelt på plats med tejp. SAM®-skenan fungerar effektivt under vattnet och påverkas inte av extrema temperaturer eller höjder.

Mer information

Vikt 0.08 g
Dimensioner 27.5 × 20 × 3 cm
Produkttyp

Tillverkare

Modell

Mått LxHxB (cm)

Vikt (gr)

Färg

Material

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “SAM Splint Softshell 9”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

HUR VET JAG VILKEN MODELL AV FÖRBANDSLÅDA SOM JAG SKA KÖPA?

Hjärtstartaren bör placeras på en plats där den är lättåtkomlig och synlig. Antingen på ett enkelt anpassat fäste eller i ett skåp gjort för hjärtstartare.

Märk upp den tydligt med skyltar och se till att se till att alla vet var den är placerad.

Placera den gärna tillsammans med en brandsläckare och första hjälpen väska.

Förslag på placering är t.ex. trappuppgång, olika gemensamhetslokaler som finns på innergården som t.ex. relaxavdelningar, tvättstuga, samlingslokaler, etc.

Hjärtstartaren kan också placeras utomhus. För det finns det speciella skåp med tillval som t.ex. larm, värme, etc.

DU KANSKE OCKSÅ ÄR INTRESSERAD AV...

Du gillar kanske också…