MAUS Xtin Grand - Aerosolsläckare

(1 kundrecension)

MAUS Xtin Grand släcker eld med kaliumbaserad rök. Den är 3 ggr så kraftfull som MAUS Xtin Klein, den producerar inga släckrester och röken är helt giftfri. Ingen explosionsrisk vid brand eller extremt tryck (kollision).

2 300,00 kr (1 840,00 kr exkl. moms)

Lågt lagersaldo (2 st.)

Artikelnummer: 01-3001-1 Kategori: Etiketter: , , ,
MAUS

Beskrivning

MAUS Xtin Grand släcker eld med kaliumbaserad rök. Den är 3 ggr så kraftfull som MAUS Xtin Klein, den producerar inga släckrester och röken är helt giftfri. Ingen explosionsrisk vid brand eller extremt tryck (kollision). Funktionsduglig i temperaturerna -20 C – +60 C. Om enheten plockas isär upphör garantin och det finns stor risk för personskador. Förvaras på en torr och ventilerad plats – ej bland lättantändliga artiklar. Garantin gäller 5 år från produktionsdatum (se märkning på enheten). CE märkt och certifierad av RINA S.p.A.

MAUS Xtin Grand är certifierad av RINA S.p.A. i klass B (flytande bränsle som exempelvis olja, bensin och tändvätska) och klass C (gasbränder som exempelvis gasol och ammoniak). Utöver klass B och C så klarar den av att bekämpa mindre bränder i klasserna A (trä, papper och plast), F (matolja och matfett) och mindre el-bränder. Den klarar inte av att bekämpa brinnande metaller som finns i exempelvis Bengaliska eldar och nödbloss. Ej heller glödbränder. 21BC.

MAUS Xtin Klein skall ses som ett komplement till godkänd brandsläckare, har begränsad släckningskapacitet och ska endast användas för mindre bränder i startfasen.

Mer information

Vikt 1.918 kg
Dimensioner 26 × 12.5 × 11 cm
Produkttyp

Tillverkare

Modell

Färg

Material

EAN-nummer

1 recension av MAUS Xtin Grand – Aerosolsläckare

  1. admin

    xczvz

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske också…