Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på print
Dela på email
  KAMPANJPRIS!  

MAUS Trygga Lägenheten

Brandskyddspaket

I en lägenhet finns det många faror som kan göra det svårt att ta sig ut vid en brand. Oftast är elcentralerna placerade vid entrén och en brand där kan göra det svårt att ta sig ut.

Brinnande fett eller matolja i köket kan också vara svår att hantera. Om du vaknar mitt i natten av att brandlarmet tjuter så är det tryggt att ha vår lilla minibrandsläckare på nattduksbordet redo att bekämpa branden.

Med våra brandskyddsklistermärken i elcentralen så kan du förhindra att branden sprider sig.

2 985 kr
ERBJUDANDE  2 686 kr
Du sparar 10% (239 kr)


PAKETET INNEHÅLLER
MAUS

Om MAUS

MAUS är världens första saneringsfria och portabla brandskyddskoncept som erbjuder allt från portabla aerosolsläckare till stora automatiska sjävlsläckningssystem.

Bästsäljaren MAUS Xtin Klein är världens minsta och mest mångsidiga brandskydd. Väger endast 1/8 av en 2 kg pulversläckare och är mindre än en pepparkvarn. Du har 5 års garanti från produktionsdatum och till skillnad från en konventionell brandsläckare så kräver MAUS Xtin-serien inga årliga kontroller. MAUS Xtin-serien fungerar till 100% varje gång.
Inga Släckrester. Ingen Sanering. Holy Smoke!™

Förutom PostNord, som har utrustat alla sina bilar i region Syd med MAUS Xtin Klein, så används MAUS av Polisen, Nationella Bombskyddet, Anticimex, Sandvik, Stora Enso, Swedish Match mfl.

Beskrivning

I en lägenhet finns det många faror som kan göra det svårt att ta sig ut vid en brand. Oftast är elcentralerna placerade vid entrén och en brand där kan göra det svårt att ta sig ut.

Brinnande fett eller matolja i köket kan också vara svår att hantera. Om du vaknar mitt i natten av att brandlarmet tjuter så är det tryggt att ha vår lilla minibrandsläckare på nattduksbordet redo att bekämpa branden.

Med våra brandskyddsklistermärken i elcentralen så kan du förhindra att branden sprider sig. Med vår minibrandsläckare så kan du släcka alla typer av bränder* i initialskedet utan att förstöra inredning och elektronik med pulver.

Den ofarliga kaliumbaserade röken som släcker bränderna med vår teknologi vädras enkelt ut. Holy Smoke!™

Paketet innehåller:

2 x MAUS Xtin Klein – Kaliumbrandsläckare
1 x MAUS Dekke – Brandfilt
2 x MAUS Stixx – Brandskyddsklistermärke

Köp till:

1 x HALTER Klein – Väggfäste & skyddskåpa om ni vill ha ett snyggt väggfäste (se bilder).

Instruktion:

  • Ställ brandsläckaren i köket. Den smälter lätt in med sin nätta storlek.
  • Den andra vid sängen på sängbordet.
  • Brandfilten även den i köksmiljö.
  • Brandskyddsklistermärkena är enkla att installera i elcentral. Bara att fästa de i överkant (i taket med den röda sidan nedåt) i elskåpet efter att man skruvat bort fronten (superenkelt att ta bort en el-centralsfront.

Läs om verkliga historier där MAUS räddat liv och materiella tillbehörigheter här!

*ej effektiv mot glödbränder (lägereldar, glödande kol etc) och metallbränder

Självsläckande klistermärket MAUS Stixx är endast 10 x 5 cm och 0,4 cm i djup och introducerades på Elmässan i januari 2020 och säljs nu över hela världen. Ett helt unikt proaktivt brandskydd. som släcker branden innan brandvarnaren låter. EU typcertifikat från BAM.

Brandfilten MAUS Dekke är SSEN3:1997 certifierad och av måtten 1,2 x 1,8 m för att kunna täcka en människa vid en brand. Helt enligt rekommendationerna från MSB och Konsumentverket. Marknadens snyggaste brandfilt.

Mini-brandsläckaren MAUS Xtin Klein är Testvinnare i Husbilentest och Bobil & Caravan. Väger endast 480 gram och är 24 cm hög. Klarar alla* typer av mindre bränder i initialskedet utan att förstöra något med släckrester. En klar familjeräddare som ni kan ta med er överallt. Kräver inget underhåll och har 5 års garanti.

Mer information

Vikt 2742 g
Produkttyp

Tillverkare

Paket

MAUS Xtin Klein

,

MAUS Dekke Brandfilt

,

MAUS Stixx

,

MAUS Halter Klein Väggfäste & skyddskåpa

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “MAUS Trygga Lägenheten”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

MAUS - Framtidens brandskyddskonceptMAUS - Framtidens brandskyddskoncept MAUS - Join the revolutionMAUS - Join the revolution MAUS Xtin Klein - Vad kostar ett avbrott i er verksamhet?MAUS Xtin Klein - Vad kostar ett avbrott i er verksamhet? MAUS - Testvinnare Husbilen 2015MAUS - Testvinnare Husbilen 2015 Xpozed - MAUS Xtin Säkerhetsdatablad Säkerhetsdatablad
VAD MENAS MED SANERINGSFRI?

Saneringsfri betyder att brandsläckare inte lämnar några släckrester, dvs. inte smutsar ner.

Jämför med en pulversläckare. Om du använder en pulversläckare kommer hela rummet (och kanske övriga rum) att fyllas med ett pulversläckare.

Det betyder att allt som får pulver på sig måste kastas eller saneras. Det gäller möbler, kläder, prydnadssaker, böcker m.m. Även all elektronik blir oanvändbar och måste kastas. Har du ännu mer otur måste även ventilation, fläktar  m.m. också saneras.

Allt detta kostar pengar och tid. Du kanske måste flytta ut under de dagarna/veckorna som saneringen pågår. Dessutom är det stor sannolikhet att du får ett ganska stort åldersavdrag på dina saker.

Eftersom alla MAUS brandsläckare släcker med rök istället så blir det inte några rester och du kan fortsätta att äta din middag och titta på TV.

ÄR MAUS PRODUKTER GODKÄNDA?

MAUS är CE-märkt, certifierad av internationella organet RINA och godkänd av MSB (Myndigheten för samhällsskydd och beredskap).

DU KANSKE OCKSÅ ÄR INTRESSERAD AV...

Du gillar kanske också…