Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på print
Dela på email
  KAMPANJPRIS!  

MAUS Trygga Bilen

Brandskyddspaket

Bilarna blir allt säkrare, men bränderna blir fler och fler. Den vanligast orsaken till bilbränder är elfel och brinnande vätska.

Vår lilla smarta mini-brandsläckare får enkelt plats i handskfack eller mittkonsol och släcker de bränderna. En trygghet på en armlängds avstånd som inte kräver underhåll eller tillsyn de 5 åren som garantin gäller.

Ett stort plus är att du inte förstör något – varken motor, elektronik eller interiör – med den vita harmlösa kaliumbaserade röken som släcker branden.

996 kr
ERBJUDANDE  897 kr
Du sparar 10% (79 kr)


PAKETET INNEHÅLLER
MAUS

Om MAUS

MAUS är världens första saneringsfria och portabla brandskyddskoncept som erbjuder allt från portabla aerosolsläckare till stora automatiska sjävlsläckningssystem.

Bästsäljaren MAUS Xtin Klein är världens minsta och mest mångsidiga brandskydd. Väger endast 1/8 av en 2 kg pulversläckare och är mindre än en pepparkvarn. Du har 5 års garanti från produktionsdatum och till skillnad från en konventionell brandsläckare så kräver MAUS Xtin-serien inga årliga kontroller. MAUS Xtin-serien fungerar till 100% varje gång.
Inga Släckrester. Ingen Sanering. Holy Smoke!™

Förutom PostNord, som har utrustat alla sina bilar i region Syd med MAUS Xtin Klein, så används MAUS av Polisen, Nationella Bombskyddet, Anticimex, Sandvik, Stora Enso, Swedish Match mfl.

Beskrivning

Bilarna blir allt säkrare, men bränderna blir fler och fler. Den vanligast orsaken till bilbränder är elfel och brinnande vätska. Vår lilla smarta mini-brandsläckare får enkelt plats i handskfack eller mittkonsol och släcker de bränderna.

En trygghet som ska finnas i varannan bil innan 2025 i Sverige enligt vår vision. En trygghet på en armlängds avstånd som inte kräver underhåll eller tillsyn de 5 åren som garantin gäller. Ett stort plus är att du inte förstör något – varken motor, elektronik eller interiör – med den vita harmlösa kaliumbaserade röken som skickas ut ur brandsläckaren.

Vår minibrandsläckare installeras bla hos Ambulansen, Polisen, Kronofogdemyndigheten, Swedish Match och många fler seriösa aktörer som har ett krav på ett smart och lättillgängligt brandskydd.

Paketet innehåller:

1 x MAUS Xtin Klein – Kaliumbrandsläckare

Köp till:

Om du har en större bil eller en veteranbil så köp till 1 x MAUS Xtin Grand. Den är 3x så kraftig som den lila röda och for fortfarande plats i handskfacket. Då klarar du branden enkelt.

Instruktion:

Med minibrandsläckaren i mittkonsolen eller i handskfacket så är du aldrig längre bort än en armlängds avstånd från ett brandskydd och endast några sekunder till så är du igång med att bekämpa en brand. Tillgänglighet utöver det vanliga och med sin mångsidighet behöver du aldrig fundera på om den här brandsläckaren är rätt för den här branden eftersom den släcker alla* mindre bränder i initialskedet.

Läs om historien där MAUS räddar exklusiva lyxbilar här!

*ej effektiv mot glödbränder (lägereldar, glödande kol etc) och metallbränder

Mini-brandsläckaren MAUS Xtin Klein är Testvinnare i Husbilentest och Bobil & Caravan. Väger endast 480 gram och är 24 cm hög. Klarar alla* typer av mindre bränder i initialskedet utan att förstöra något med släckrester. En klar familjeräddare som ni kan ta med er överallt. Kräver inget underhåll och har 5 års garanti.

Mer information

Vikt 589 g
Produkttyp

,

Tillverkare

Paket

MAUS Xtin Klein

,

MAUS Dekke Brandfilt

MAUS Stixx

MAUS Halter Klein Väggfäste & skyddskåpa

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “MAUS Trygga Bilen”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

MAUS - Framtidens brandskyddskonceptMAUS - Framtidens brandskyddskoncept MAUS - Join the revolutionMAUS - Join the revolution MAUS Xtin Klein - Vad kostar ett avbrott i er verksamhet?MAUS Xtin Klein - Vad kostar ett avbrott i er verksamhet? MAUS - Testvinnare Husbilen 2015MAUS - Testvinnare Husbilen 2015 Xpozed - MAUS Xtin Säkerhetsdatablad Säkerhetsdatablad
VAD MENAS MED SANERINGSFRI?

Saneringsfri betyder att brandsläckare inte lämnar några släckrester, dvs. inte smutsar ner.

Jämför med en pulversläckare. Om du använder en pulversläckare kommer hela rummet (och kanske övriga rum) att fyllas med ett pulversläckare.

Det betyder att allt som får pulver på sig måste kastas eller saneras. Det gäller möbler, kläder, prydnadssaker, böcker m.m. Även all elektronik blir oanvändbar och måste kastas. Har du ännu mer otur måste även ventilation, fläktar  m.m. också saneras.

Allt detta kostar pengar och tid. Du kanske måste flytta ut under de dagarna/veckorna som saneringen pågår. Dessutom är det stor sannolikhet att du får ett ganska stort åldersavdrag på dina saker.

Eftersom alla MAUS brandsläckare släcker med rök istället så blir det inte några rester och du kan fortsätta att äta din middag och titta på TV.

ÄR MAUS PRODUKTER GODKÄNDA?

MAUS är CE-märkt, certifierad av internationella organet RINA och godkänd av MSB (Myndigheten för samhällsskydd och beredskap).

DU KANSKE OCKSÅ ÄR INTRESSERAD AV...

Du gillar kanske också…