Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på print
Dela på email
  KAMPANJPRIS!  

MAUS Trygga Båten

Brandskyddspaket

Elbränder är den vanligaste orsaken till en båtbrand och skulle det ske en brand i gasspis eller i diesel/bensin så har du MAUS med dig som släcker branden – utan att förstöra varken motor eller inredning.

Ingen sanering. Ingen motor, interiör eller elektronik förstörd av pulver och skum.

2 899 kr
ERBJUDANDE  2 609 kr
Du sparar 10% (232 kr)

MAUS

Om MAUS

MAUS är världens första saneringsfria och portabla brandskyddskoncept som erbjuder allt från portabla aerosolsläckare till stora automatiska sjävlsläckningssystem.

Bästsäljaren MAUS Xtin Klein är världens minsta och mest mångsidiga brandskydd. Väger endast 1/8 av en 2 kg pulversläckare och är mindre än en pepparkvarn. Du har 5 års garanti från produktionsdatum och till skillnad från en konventionell brandsläckare så kräver MAUS Xtin-serien inga årliga kontroller. MAUS Xtin-serien fungerar till 100% varje gång.
Inga Släckrester. Ingen Sanering. Holy Smoke!™

Förutom PostNord, som har utrustat alla sina bilar i region Syd med MAUS Xtin Klein, så används MAUS av Polisen, Nationella Bombskyddet, Anticimex, Sandvik, Stora Enso, Swedish Match mfl.

Beskrivning

Det finns många faror ombord som kan förstöra semestern.

Elbränder är den vanligaste orsaken till en båtbrand och skulle det ske en brand i gasspis eller i diesel/bensin så har du MAUS med dig som släcker branden – utan att förstöra varken motor eller inredning – och ni kan förhoppningsvis reparera det som branden förstört och fortsätta er båtsemester UTAN att behöva sanera eller ersätta delar som tar lång tid att få tag på (om de ens finns).

Med vårt MAUS-Paket TRYGGA BÅTEN så kan du proaktivt installera ett brandskydd och använda brandsläckningsprodukter som inte förstör med pulver och skum. I kök, brand i båtmotorn eller en brand i elutrymme etc.

Paketet innehåller:

1 x MAUS Xtin Klein – Kaliumbrandsläckare
1 x MAUS Dekke – Brandfilt
4 x MAUS Stixx – Brandskyddsklistermärke
1 x HALTER Klein – Väggfäste & skyddskåpa

Köp till:

Har du en större båt så köp till en MAUS Xtin Grand. Då har du garanterat kraft vid en lite större brand.
Har du en Fire Port så köp även tiil en NOZZLE Klein så att du kan föra in den med MAUS Xtin Klein.

Instruktion:

  • Du fäster brandsläckare med sitt väggfäste på lämplig plats på båten se till så att den inte är under bar himmel då skyddskåpan skyddar mot stänk och damm, men är inte vattentät.
  • Du placerar brandfilten i köksmiljön, och brandskyddsklistermärken fäster ni i batteribox, samt annan lämplig plats där det kan uppstå en mindre brand.
  • Är det en mindre båt (utombordare) så räcker det med en MAUS Xtin Klein och en MAUS Halter Klein.

Läs om historien där MAUS räddade campingsemestern i Piteå här!

*ej effektiv mot glödbränder (lägereldar, glödande kol etc) och metallbränder

MAUS HALTER Klein är ett smart väggfäste med en transparent skyddskåpa som skyddar MAUS Xtin Klein mot damm och vattenstänk och som passar snyggt in i alla typer av privata och offentliga rum.

Självsläckande klistermärket MAUS Stixx är endast 10 x 5 cm och 0,4 cm i djup och introducerades på Elmässan i januari 2020 och säljs nu över hela världen. Ett helt unikt proaktivt brandskydd. som släcker branden innan brandvarnaren låter. EU typcertifikat från BAM.

Brandfilten MAUS Dekke är SSEN3:1997 certifierad och av måtten 1,2 x 1,8 m för att kunna täcka en människa vid en brand. Helt enligt rekommendationerna från MSB och Konsumentverket. Marknadens snyggaste brandfilt.

Mini-brandsläckaren MAUS Xtin Klein är Testvinnare i Husbilentest och Bobil & Caravan. Väger endast 480 gram och är 24 cm hög. Klarar alla* typer av mindre bränder i initialskedet utan att förstöra något med släckrester. En klar familjeräddare som ni kan ta med er överallt. Kräver inget underhåll och har 5 års garanti.

Mer information

Vikt 2428 g
Produkttyp

,

Tillverkare

Paket

MAUS Xtin Klein

,

MAUS Dekke Brandfilt

,

MAUS Stixx

,

MAUS Halter Klein Väggfäste & skyddskåpa

,

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “MAUS Trygga Båten”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

MAUS - Framtidens brandskyddskonceptMAUS - Framtidens brandskyddskoncept MAUS - Join the revolutionMAUS - Join the revolution MAUS Xtin Klein - Vad kostar ett avbrott i er verksamhet?MAUS Xtin Klein - Vad kostar ett avbrott i er verksamhet? MAUS - Testvinnare Husbilen 2015MAUS - Testvinnare Husbilen 2015 Xpozed - MAUS Xtin Säkerhetsdatablad Säkerhetsdatablad
VAD MENAS MED SANERINGSFRI?

Saneringsfri betyder att brandsläckare inte lämnar några släckrester, dvs. inte smutsar ner.

Jämför med en pulversläckare. Om du använder en pulversläckare kommer hela rummet (och kanske övriga rum) att fyllas med ett pulversläckare.

Det betyder att allt som får pulver på sig måste kastas eller saneras. Det gäller möbler, kläder, prydnadssaker, böcker m.m. Även all elektronik blir oanvändbar och måste kastas. Har du ännu mer otur måste även ventilation, fläktar  m.m. också saneras.

Allt detta kostar pengar och tid. Du kanske måste flytta ut under de dagarna/veckorna som saneringen pågår. Dessutom är det stor sannolikhet att du får ett ganska stort åldersavdrag på dina saker.

Eftersom alla MAUS brandsläckare släcker med rök istället så blir det inte några rester och du kan fortsätta att äta din middag och titta på TV.

ÄR MAUS PRODUKTER GODKÄNDA?

MAUS är CE-märkt, certifierad av internationella organet RINA och godkänd av MSB (Myndigheten för samhällsskydd och beredskap).

DU KANSKE OCKSÅ ÄR INTRESSERAD AV...

Du gillar kanske också…