Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på print
Dela på email
  KAMPANJPRIS!  

MAUS Trygga Familjen

Brandskyddspaket

Bara själva vetskapen om att man har ett brandskydd nära till hands som fungerar utan årligt underhåll och ett elskåp som är brandsäkrat är en stor faktor till att man sover bättre på natten.

En teknologi som är helt harmlös för både barn och husdjur.

Eftersom våra mini-brandsläckare inte kräver något underhåll och smälter enkelt in i miljön tack vare sin nätta storlek så kan vi nu erbjuda ett brandskydd som smälter in i er hemmamiljö.

6 905 kr
ERBJUDANDE  6 215 kr
Du sparar 10% (552 kr)

MAUS

Om MAUS

MAUS är världens första saneringsfria och portabla brandskyddskoncept som erbjuder allt från portabla aerosolsläckare till stora automatiska sjävlsläckningssystem.

Bästsäljaren MAUS Xtin Klein är världens minsta och mest mångsidiga brandskydd. Väger endast 1/8 av en 2 kg pulversläckare och är mindre än en pepparkvarn. Du har 5 års garanti från produktionsdatum och till skillnad från en konventionell brandsläckare så kräver MAUS Xtin-serien inga årliga kontroller. MAUS Xtin-serien fungerar till 100% varje gång.
Inga Släckrester. Ingen Sanering. Holy Smoke!™

Förutom PostNord, som har utrustat alla sina bilar i region Syd med MAUS Xtin Klein, så används MAUS av Polisen, Nationella Bombskyddet, Anticimex, Sandvik, Stora Enso, Swedish Match mfl.

Beskrivning

Bara själva vetskapen om att man har ett brandskydd nära till hands som fungerar utan årligt underhåll och ett elskåp som är brandsäkrat är en stor faktor till att man sover bättre på natten.

I ett hem med en familj så är det viktigaste för att undvika en brandkatastrof at att man kan snabbt bekämpa branden och att det man bekämpar branden med fungerar.

Eftersom våra mini-brandsläckare inte kräver något underhåll och smälter enkelt in i miljön tack vare sin nätta storlek (mindre än en pepparkvarn) så kan vi nu erbjuda ett brandskydd som smälter in i er hemmamiljö.

Vårt koncept kan stoppa kortslutningar i elskåp och förhindra ert hus från att brinna ner till att släcka en fettbrand i köket om man skulle missa att sänka värmen. Utan att förstöra med pulver och skum.

Vår teknologi släcker elden med hjälp av en saneringsfri och helt giftfri kaliumbaserad rök. Därav vår slogan “Holy Smoke!™”. Så förstör inte ert hem i onödan med släckrester och var proaktiva mot bränder med våra brandskyddsklistermärken.

Enligt rekommendationerna från MSB (Myndigheten för Samhällskydd och Beredskap) så ska man ha minst en brandfilt på varje våningsplan.

Paketet innehåller:

4 x MAUS Xtin Klein – Kaliumbrandsläckare
2 x MAUS Dekke – Brandfilt
5 x MAUS Stixx – Brandskyddsklistermärke
2 x MAUS HALTER Klein – Väggfäste & skyddskåpa

Köp till:

1 x MAUS Xtin Grand – om ni har ett garage eller liknande där det kan uppstå en kraftigare brand pga mycket bränsle som är lättantändligt.

Instruktion:

  • Du fäster brandsläckare med sitt väggfäste på lämplig plats i ert hus. En på varje våningsplan (kan vara hall, vardagsrum eller entré).
  • Sen har ni minst en i Master Bedroom vid sidan om sängen på nattduksbordet och en i köket.
  • Brandfilten fäster ni i närheten av köket på lämplig plats och på det andra våningsplanet där den inte är i vägen, men finns tillgänglig.
  • Brandskyddsklistermärkena fäster ni inuti elcentralen. Beroende på storlek så får ni eventuellt lägga till några brandskyddsklistermärken. En normalstor elcentral med 2 rader behöver 2 stycken (i överkant med röda sidan nedåt) och en med 3 rader behöver 3 stycken (2 i överkant och 1 i mitten av elcentralen). På så sätt har ni ett skydd som kan vara skillnaden vid ett nedbrunnet hus och en isolerad brandincident i en elcentral.

Läs om verkliga historier där MAUS räddat liv och materiella tillbehörigheter här!

*ej effektiv mot glödbränder (lägereldar, glödande kol etc) och metallbränder

MAUS HALTER Klein är ett smart väggfäste med en transparent skyddskåpa som skyddar MAUS Xtin Klein mot damm och vattenstänk och som passar snyggt in i alla typer av privata och offentliga rum.

Självsläckande klistermärket MAUS Stixx är endast 10 x 5 cm och 0,4 cm i djup och introducerades på Elmässan i januari 2020 och säljs nu över hela världen. Ett helt unikt proaktivt brandskydd. som släcker branden innan brandvarnaren låter. EU typcertifikat från BAM.

Brandfilten MAUS Dekke är SSEN3:1997 certifierad och av måtten 1,2 x 1,8 m för att kunna täcka en människa vid en brand. Helt enligt rekommendationerna från MSB och Konsumentverket. Marknadens snyggaste brandfilt.

Mini-brandsläckaren MAUS Xtin Klein är Testvinnare i Husbilentest och Bobil & Caravan. Väger endast 480 gram och är 24 cm hög. Klarar alla* typer av mindre bränder i initialskedet utan att förstöra något med släckrester. En klar familjeräddare som ni kan ta med er överallt. Kräver inget underhåll och har 5 års garanti.

Mer information

Vikt 5938 g
Produkttyp

,

Tillverkare

Paket

MAUS Xtin Klein

,

MAUS Dekke Brandfilt

,

MAUS Stixx

,

MAUS Halter Klein Väggfäste & skyddskåpa

,

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “MAUS Trygga Familjen”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

MAUS - Framtidens brandskyddskonceptMAUS - Framtidens brandskyddskoncept MAUS - Join the revolutionMAUS - Join the revolution MAUS Xtin Klein - Vad kostar ett avbrott i er verksamhet?MAUS Xtin Klein - Vad kostar ett avbrott i er verksamhet? MAUS - Testvinnare Husbilen 2015MAUS - Testvinnare Husbilen 2015 Xpozed - MAUS Xtin Säkerhetsdatablad Säkerhetsdatablad
VAD MENAS MED SANERINGSFRI?

Saneringsfri betyder att brandsläckare inte lämnar några släckrester, dvs. inte smutsar ner.

Jämför med en pulversläckare. Om du använder en pulversläckare kommer hela rummet (och kanske övriga rum) att fyllas med ett pulversläckare.

Det betyder att allt som får pulver på sig måste kastas eller saneras. Det gäller möbler, kläder, prydnadssaker, böcker m.m. Även all elektronik blir oanvändbar och måste kastas. Har du ännu mer otur måste även ventilation, fläktar  m.m. också saneras.

Allt detta kostar pengar och tid. Du kanske måste flytta ut under de dagarna/veckorna som saneringen pågår. Dessutom är det stor sannolikhet att du får ett ganska stort åldersavdrag på dina saker.

Eftersom alla MAUS brandsläckare släcker med rök istället så blir det inte några rester och du kan fortsätta att äta din middag och titta på TV.

ÄR MAUS PRODUKTER GODKÄNDA?

MAUS är CE-märkt, certifierad av internationella organet RINA och godkänd av MSB (Myndigheten för samhällsskydd och beredskap).

DU KANSKE OCKSÅ ÄR INTRESSERAD AV...

Du gillar kanske också…