Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på print
Dela på email
  KAMPANJPRIS!  

MAUS Gåva & Omtanke

Brandskyddspaket

Bara själva vetskapen att någon man bryr sig om har ett brandskydd gör att man kan sova lite bättre på natten.

Den perfekta julgåvan är ett brandskydd som går att ta med sig överallt (lätt och liten) och som kan släcka alla mindre bränder i intialskedet utan att smutsa ner helt i onödan.

3 985 kr
ERBJUDANDE  3 586 kr
Du sparar 10% (319 kr)


PAKETET INNEHÅLLER
MAUS

Om MAUS

MAUS är världens första saneringsfria och portabla brandskyddskoncept som erbjuder allt från portabla aerosolsläckare till stora automatiska sjävlsläckningssystem.

Bästsäljaren MAUS Xtin Klein är världens minsta och mest mångsidiga brandskydd. Väger endast 1/8 av en 2 kg pulversläckare och är mindre än en pepparkvarn. Du har 5 års garanti från produktionsdatum och till skillnad från en konventionell brandsläckare så kräver MAUS Xtin-serien inga årliga kontroller. MAUS Xtin-serien fungerar till 100% varje gång.
Inga Släckrester. Ingen Sanering. Holy Smoke!™

Förutom PostNord, som har utrustat alla sina bilar i region Syd med MAUS Xtin Klein, så används MAUS av Polisen, Nationella Bombskyddet, Anticimex, Sandvik, Stora Enso, Swedish Match mfl.

Beskrivning

Bara själva vetskapen att någon man bryr sig om har ett brandskydd gör att man kan sova lite bättre på natten. Den perfekta julgåvan är ett brandskydd som går att ta med sig överallt (lätt och liten) och som kan släcka alla* mindre bränder i intialskedet utan att smutsa ner.

I ett hem med en familj så är det viktigaste för att undvika en brandkatastrof att man kan snabbt bekämpa branden och att det man bekämpar branden med är en brandsläckare som fungerar.

Eftersom våra mini-brandsläckare inte kräver något underhåll och smälter enkelt in i miljön tack vare sin nätta storlek så kan vi nu erbjuda ett brandskydd som smälter in i er hemmamiljö. Vår teknologi släcker elden med hjälp av en saneringsfri och helt giftfri kaliumbaserad rök. Därav vår slogan “Holy Smoke!™”.

Så passa på att köp julklappen som kommer att göra en stor skillnad om de måste användas och som ger ett 5 årigt brandskydd.

Paketet innehåller:

4 x MAUS Xtin Klein – Kaliumbrandsläckare

Köp till:

4 x MAUS Dekke – Brandfilt för att få ett komplett startkit när det gäller brandskydd

Instruktion:

Oavsett vart du placerar mini-brandsläckaren; i handskfacket, bakom pepparkvarnen i köket eller på nattduksbordet så är det något som gör att du kan sova lite bättre om natten med ett funktionerande brandskydd så nära tillhands.

Läs historier där MAUS har räddat liv och tillhörigheter här!

*ej effektiv mot glödbränder (lägereldar, glödande kol etc) och metallbränder

Mini-brandsläckaren MAUS Xtin Klein är Testvinnare i Husbilentest och Bobil & Caravan. Väger endast 480 gram och är 24 cm hög. Klarar alla* typer av mindre bränder i initialskedet utan att förstöra något med släckrester. En klar familjeräddare som ni kan ta med er överallt. Kräver inget underhåll och har 5 års garanti.

Mer information

Vikt 2356 g
Produkttyp

,

Tillverkare

Paket

MAUS Xtin Klein

,

MAUS Dekke Brandfilt

MAUS Stixx

MAUS Halter Klein Väggfäste & skyddskåpa

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “MAUS Gåva & Omtanke”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

MAUS - Framtidens brandskyddskonceptMAUS - Framtidens brandskyddskoncept MAUS - Join the revolutionMAUS - Join the revolution MAUS Xtin Klein - Vad kostar ett avbrott i er verksamhet?MAUS Xtin Klein - Vad kostar ett avbrott i er verksamhet? MAUS - Testvinnare Husbilen 2015MAUS - Testvinnare Husbilen 2015 Xpozed - MAUS Xtin Säkerhetsdatablad Säkerhetsdatablad
VAD MENAS MED SANERINGSFRI?

Saneringsfri betyder att brandsläckare inte lämnar några släckrester, dvs. inte smutsar ner.

Jämför med en pulversläckare. Om du använder en pulversläckare kommer hela rummet (och kanske övriga rum) att fyllas med ett pulversläckare.

Det betyder att allt som får pulver på sig måste kastas eller saneras. Det gäller möbler, kläder, prydnadssaker, böcker m.m. Även all elektronik blir oanvändbar och måste kastas. Har du ännu mer otur måste även ventilation, fläktar  m.m. också saneras.

Allt detta kostar pengar och tid. Du kanske måste flytta ut under de dagarna/veckorna som saneringen pågår. Dessutom är det stor sannolikhet att du får ett ganska stort åldersavdrag på dina saker.

Eftersom alla MAUS brandsläckare släcker med rök istället så blir det inte några rester och du kan fortsätta att äta din middag och titta på TV.

ÄR MAUS PRODUKTER GODKÄNDA?

MAUS är CE-märkt, certifierad av internationella organet RINA och godkänd av MSB (Myndigheten för samhällsskydd och beredskap).

DU KANSKE OCKSÅ ÄR INTRESSERAD AV...

Du gillar kanske också…