UTBILDNINGAR

Här är exempel på våra vanligaste och mest populära kurser.

Vuxen-HLR

HLR och hjärtstartare för vuxna inklusive hjärtinfarkt, stroke, luftvägsstopp och stabilt sidoläge.

Första hjälpen

Lär dig ta hand om de allra vanligaste sjuk- och olyckstillbuden tills professionell hjälp kommer.

BARN-HLR

Lär dig vad du ska göra om ditt eller någon annans barn eller spädbarn råkar illa ut och sätter i halsen eller sluta andas.

Elskador

Vad gör du om elolyckan är framme? Vi går igenom hur du förebygger och hanterar elskador. Inkluderar HLR och hjärtstartare.

Om oss

Jag som äger och driver Xpozed heter Jonas Sundquist. Jag är en erfaren och certifierad första hjälpen och HLR-instruktör inom både Svenska Rådet för Hjärt-lung räddning och den internationella organisationen Emergency First Response. Jag har utbildat regelbundet sedan 1994, är utbildad badvakt inom Svenska Livräddningssällskapet och har jobbat som badvakt, har militär utbildning inom akutsjukvård från min värnplikt som plutonsbefäl på Kustjägarna, har utbildat i räddningsdykning i över 20 år, är utbildad i säkerhet till sjöss, krishantering och behörighet att vara medicinskt ansvarig ombord. Jag har dessutom erfarenhet från verkliga olyckor och räddningar. I mitt jobb som dyk- och expeditionsguide med erfarenhet från hög höjd, kalla miljöer, strömmande vatten och andra utsatta miljöer är jag van att hantera människor i olika situationer och risker. Förutom Sverige så klart har jag erfarenhet från bl.a. Antarktis, Arktis (Svalbard, Grönland), Ryssland, Afrika, Europa, Nord- och Sydamerika och Asien.

Våra tjänster

Xpozed är ett mångfasetterat företag med över 20 års erfarenhet av att utbilda och leda människor i olika miljöer. I första hand inom säkerhetsorienterade ämnen som första hjälpen, dykning och expeditionsguidning, men även från det mer traditionella yrkeslivet.

Utbildningar

Skräddarsydda eller paketerade kurser inom första hjälpen och hjärt- lungräddning för både barn och vuxna, företag och privatpersoner.

Utrustning

Hos Xpozed hittar du allt du behöver för att ha en säker arbetsplats, verksamhet, organisation, fritid, hem, etc. Bl.a. säljer vi första hjälpen materiel, hjärtstartare och brandsläckare och brandfiltar.

Föreläsningar

Ibland behöver man släppa taget om vardagen och inspireras lite extra. Med Xpozed föreläsningar om tankens kraft, baserat på mina erfarenheter som expeditions- och dykledare över hela världen, kan vi ge dig den där lilla extra inspirationen att komma vidare i privatlivet eller i karriären... eller kanske bara drömma dig bort ett tag.

Konsultation

Behöver du/ni hjälp med att se över era behov inom säkerhetsutbildningar eller hjälp med att ta fram rutiner och arbetsbeskrivningar? Xpozed kan givetvis hjälpa till med det.

Services

Har du frågor eller vill ha mer information?

Ring på 070-241 84 04 eller maila oss på info@xpozed.se

Kontakta oss