Om Xpozed

Xpozed är ett företag som regelbundet utbildar inom bl.a. hjärt- och lungräddning och första hjälpen.

Vi är också leverantörer av Physio-Controls och Philips hjärtstartare och medicinsk- och första hjälpen utrustning som t.ex. Cederroth, IM-Medico, MedidyneSnögg, Burnshield, Laerdal, pulsoximetrar från Nonin och ett mindre antal andra leverantörer.

Jag som äger och driver Xpozed heter Jonas Sundquist. Jag är en erfaren och certifierad första hjälpen och HLR-instruktör inom både Svenska Rådet för Hjärt-lung räddning och den internationella organisationen Emergency First Response.

Jag är SSG-certifierad.

Jag har utbildat regelbundet sedan 1994, är utbildad badvakt inom Svenska Livräddningssällskapet och har jobbat som badvakt, har militär utbildning inom akutsjukvård från min värnplikt som plutonsbefäl på Kustjägarna och inom Försvarsutbildarna, har utbildat i dykning och räddningsdykning i över 20 år inom organisationerna PADI, IAHD, ANDI och PADI TECH REC, är utbildad i säkerhet till sjöss och krishantering och har dessutom erfarenhet från verkliga olyckor och räddningar.

I mott jobb som dyk- och expeditionsguide med erfarenhet från hög höjd, kalla miljöer, strömmande vatten och andra riskutsatta miljöer är jag van att hantera människor i olika riskmiljöer. Jag har erfarenhet från bl.a. Antarktis, Arktis (Svalbard, Grönland), Ryssland, Afrika, Europa, Nord- och Sydamerika och Asien.

Tillsammans med Ola Skinnarmo äger jag dessutom ett expeditionsreseföretag som heter Expeditionsresor (www.expeditionsresor.se). Ta gärna en titt på vår hemsida för mer information om hur du kan följa med på ditt livs äventyr.

Jag jobbar också som fotograf och föreläsare. Om du är intresserad av att hyra in mig som föreläsare om mina guideäventyr kan du läsa mer om det på min personliga hemsida (www.jonassundquist.se).

 

Xpozed är SSG-certifierad

hlr-logo ERC-logo_63 laerdal_ogo logobar_red_120 cederroth_logga_1aid physiocontrol-logo maus_logo_rw_down medidyne_logo snogg_logo_150 nikon_at_the_heart_of_the_image philips_brand_logo_all_brefr-logo-header1